Hírek

Elérhetőségek

Felhívás a járványhelyzettel kapcsolatban

Tisztelt Piliscsabaiak!

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, megkérünk mindenkit, aki teheti maradjon otthon.

Folyamatosan tájékoztatást kapunk az illetékes szervektől: Piliscsabán koronavírus fertőzöttről nincs tudomásunk, hatósági karanténban nincs személy.

A délelőtt folyamán egyeztetést tartottunk intézményeink vezetőivel. Az oktatási intézmények vezetői felvették a kapcsolatot azokkal a szülőkkel, akiknek gyermekei ingyenes étkezési ellátásban részesültek a korábbiakban. Akik igényelték, azok számára biztosítjuk továbbra is az étkezést, házhozszállítással.

Az intézményekben folyamatos fertőtlenítő takarítást végzünk.

Kérjük Önöket, hogy a családjaikban lévő időseket hívják föl és érdeklődjenek arról, miben tudják támogatni Őket.

Kérem továbbá Önöket, hogy mindenki keresse fel a közelében lakó időseket is, hogy megtudakolja tud-e segíteni neki akár bevásárlásban, akár más egyébben.

A Családsegítő Szolgálat vezetője tájékoztatott arról, hogy a látókörükben lévő időseket, mozgásban korlátozottakat a mai napon felhívták és felajánlották segítségüket számukra. Továbbá kérésemre felvették az IRMÁK szociális otthon és FÉBÉ vezetőjével a kapcsolatot. A folyamatos együttműködés érdekében mindkét szervezet végzi a továbbiakban is a házi segítségnyújtást és szociális étkeztetést az önkormányzattal együttműködve.

Idős lakótársaink körében, akinek további segítségre van szüksége, hívja Piliscsaba Város Önkormányzata Család-és Gyermekjóléti Szolgálatát a 06-70-456-5493-as ügyeleti telefonszámon, hogy segíteni tudjunk, amiben csak tudunk.

Vigyázzunk egymásra!

További kitartást Mindenkinek!

 

Farkas András

polgármester